Ароматний, яскравий, апетитний суп харчо класичний зі свинини з рисом

Ароматний, яскравий, апетитний суп харчо класичний зі свинини з рисом
Ароматний, яскравий, апетитний суп харчо класичний зі свинини з рисом
Сьогодні, 09:30

Інгредієнти:

Свинина — 200 гр
Круглий рис — 50 гр
Помідори — 1 шт, інформує Ukr.Media.
Цибуля ріпчаста — 1 шт.
Томатна паста — 1 чайн.л.
Морква — 1 шт.
Волоські горіхи — 2 ст..л.
Хмелі-сунелі -1 чайн.л.
Часник -3 зубчики.
Соняшникова олія -3 ст..л.
Сіль за смаком
Кінза, коріандр, зелена цибуля за смаком

Приготування:

Для приготування супу харчо зі свинини з рисом візьміть продукти за списком: свинину, рис, моркву, ріпчасту цибулю, часник, помідори, томатну пасту, соняшникову олію, волоські горіхи, приправу, кінзу, сіль.

Свинину залийте водою, доведіть до кипіння, зніміть піну і додайте крупно нарізану половину моркви, невеликий шматок цибулі, зелені стебла. Варіть бульйон з овочами близько пів години на повільному вогні. Вийміть овочі й видаліть, м’ясо поріжте невеликими кубиками.

Круглий рис залийте водою, добре промийте в декількох водах, щоб змився крохмалистий порошок і рис був розсипчастим. Через 30 хвилин введіть рис в бульйон. Варіть при невеликому кипінні, наприкінці посоліть за смаком.

  Мертвий чоловік ще три доби може стати батьком

Наріжте кубиками ріпчасту цибулю і моркву.

Розігрійте олію і зробіть заправку для супу: спочатку обсмажте до прозорості цибулю, потім додайте моркву, припустіть з невеликою кількістю бульйону.

Додайте томатну пасту, нехай вона трохи потомитися разом з овочами.

Помідор занурте в окріп і зніміть шкірку. Наріжте невеликими кубиками. Додайте його в заправку і варіть, поки помідор не розвариться.

Волоські горіхи промийте, переберіть від перегородок і подрібніть будь-яким способом. Додайте горіхи в бульйон.

Введіть в суп томатну заправку, хмелі-сунелі. Тушкуйте ще 10 хвилин на маленькому вогні.

Очистіть часник і подрібніть його, дрібно наріжте зелень кінзи, зеленої цибулі. Введіть в суп і вимкніть плиту. Дайте постояти харчо 10 хвилин під кришкою.

Подавайте гарячим з дрібно нарізаною зеленню кінзи.

Смачного!