Хрумкі малосольні огірки, які можна їсти вже наступного дня

Хрумкі малосольні огірки, які можна їсти вже наступного дня
Хрумкі малосольні огірки, які можна їсти вже наступного дня
Сьогодні, 10:16

Інгредієнти:

Банка 3 л.;
Огірки свіжі;
Сіль 3 ст. л.;
Окріп 1 л.;
Часник;
Кріп зонтики;
Хрін листя;
Смородина чорна листя;
Вишня листя.

Спосіб приготування:

Покришіть та потовчіть зелень.
В банку покладіть половину приготованої зелені.
Ретельно помийте огірки невеликого розміру та обріжте кінчики.
Половину банки заповніть огірками, зверху покладіть кріп та порізаний часник.
Заповніть банку рештою огірків, додайте сіль та залийте окропом.
Покладіть зверху залишок зелені, закрийте кришкою та трішки переверніть, щоб розчинилася повністю сіль.
Поставте банку на ніч в тепле місце, а вранці огірки змінять свій колір й розсіл стане каламутним.
Малосольні огірки готові!

Смачного!

  Депутаты даже не понимают, что должны заботиться о народе