Заготівля зі стебла кропу на зиму: дуже ароматна і корисна

Заготівля зі стебла кропу на зиму: дуже ароматна і корисна
Заготівля зі стебла кропу на зиму: дуже ароматна і корисна
Сьогодні, 16:29

Рецепт заготівлі зі стебел кропу:

Необхідні продукти:

Один пучок кропу;
Один зубець часнику;
Сік лимона;
Сіль на ваш смак;
Декілька ст. л. рослинної олії (підійде, як соняшникова, так і оливкова).

Як приготувати:

Стебла гарненько помити, дати їм просохнути й нарізати на дрібні шматки приблизно 1,5-2 см, закинути в чашу блендера або перекрутити за допомогою м’ясорубки.

Після додати в подрібнені стебла всі інші інгредієнти й перемішати.

Масу розкласти по банках, закрити кришкою і відправити в холодильну камеру. Зберігати заготівлю там можна 3-4 місяці.

Як її використовувати?

Таку заготовку можна додавати в різні страви. Вона додасть їм незвичайний смак і аромат. Також її можна додавати в супи й салати. Особливо така заготовка сподобається любителям кропу.

  50-річного житомирянина Данія екстрадувала в Україну