Виправляємо помилки при варінні борщу

Виправляємо помилки при варінні борщу
Виправляємо помилки при варінні борщу
Сьогодні, 18:09

Якщо ж борщ вийшов пересоленим, то цю помилку можна виправити без доливання води, адже такий трюк тільки відніме смак. Краще відварити в борщі кілька картоплин, це забере трохи солі. Деколи в рідину опускають мішечок з рисом, який ще краще прибирає зайву сіль. Ще один варіант – додати трохи несолоного томатного соку або тертих томатів.

Якщо капуста вийшла твердою, можна знизити вогонь до мінімуму і тушкувати борщ на повільному вогні, тільки щоб не кипів. В такому випадку капуста дійде до готовності, а інші інгредієнти не розваряться.

Якщо ж борщ вийшов занадто кислим, можна додати трохи цукру або варених прісних овочів. При останньому варіанті потрібно відзначити, що овочі готуються окремо, а після їхнього додавання борщ треба лише довести до кипіння.

  Невідомі особи побили вікна у роздягальні спортзали в Озерненській гімназії