Консервовані персики половинками

Консервовані персики половинками
Консервовані персики половинками
Сьогодні, 14:23

Консервовані персики – це найсмачніші ласощі для дітей взимку. Вони неймовірно смачні, ароматні та корисні. А ще з них виходять дивовижні десерти. Для консервування вибирайте тверді персики, які не мають пошкоджень.

Інгредієнти:

Персики свіжі не перестиглі 2 кг.;
Цукор пісок 400 гр.;
Вода 1 л.;
Кислота лимонна 2 ч. л.

Спосіб приготування:

Помийте в холодній воді ретельно персики та витріть рушником насухо.
Обережно розріжте навпіл уздовж кісточки та прокручуючи половинки в різні сторони розкрийте їх.
Ножем виріжте кісточки та зніміть шкірки.
Складіть компактно в стерилізовані банки половинки, але не притискайте.
Залийте окропом, прикрийте стерилізованими кришками та дайте настоятися 20 хвилин.
Злийте воду в глибоку ємність, додайте кислоту, цукор та проваріть 3 хвилини після закипання.
Залийте сироп в банки з персиками, закатайте, переверніть та вкрийте ковдрою.
Смачного

  Україна на 12 місці у світі за кількістю нових хворих на COVID-19