Мікрохвильовка спростить кулінарні процеси

Мікрохвильовка спростить кулінарні процеси
Мікрохвильовка спростить кулінарні процеси
Сьогодні, 18:47

Крім роботи за своїм прямим призначенням, мікрохвильова піч стане у пригоді і для інших цілей, що допоможуть вам спростити деякі кулінарні процеси.

1. Щоб освіжити аромат мелених спецій і приправ, розігрійте їх на повній потужності тридцять секунд.
2. Якщо загорнути черствий хліб у паперову серветку і прогріти його на повній потужності одну хвилину, хліб знову стане як свіжий.
3. Мигдаль легко чиститься, якщо покласти його в киплячу воду і прогріти тридцять секунд на повній потужності.
4. Волоські горіхи легко очистити від шкірки, прогрівши їх у воді чотири-п’ять хвилин на повній потужності.
5. Апельсин або грейпфрут легко очистити від білої м’якоті, якщо їх прогріти протягом тридцяти секунд на повній потужності.
6. У мікрохвильовці легко і швидко можна висушити цедру апельсинів і грейпфрутів. Викладіть їх на паперові серветки і прогрійте на повній потужності дві хвилини. Під час прогрівання цедру потрібно перемішувати. Після охолодження вона стає сухою і ламкою. Зберігайте сушену цедру в щільно закритому посуді.
7. Мікрохвильова піч допоможе видавити сік із лимона або апельсина практично до крапельки навіть при дуже товстій шкірці цитрусових. Прогрійте фрукти кілька хвилин в мікрохвильовці, дайте охолонути – і ви легко вичавите з них сік.
8. У мікрохвильовці можна сушити на зиму зелень, овочі, а також сухарики і горіхи.
9. Вдасться також розтопити мед, який кристалізувався, за 1-2 хвилини.

  Командир взвода связи одной из воинских частей Житомирщины задержан на взятке 10 тыс. грн от сослуживца, - военная прокуратура. ФОТО