
Такі коржі готуються з дуже простих і доступних кожному продуктів.
Необхідні продукти
360 грамів пшеничного борошна
1 чайна ложка солі
2 столові ложки рослинної олії
200 мілілітрів води
вершкове масло для змазування
Починаємо приготування:
У миску просіваємо борошно.
Воду доводимо до кипіння, додаємо сіль і перемішуємо. Вливаємо її в борошно і трохи перемішуємо ложкою. Потім додаємо рослинну олію, все ще раз перемішуємо і перекладаємо на робочу поверхню. Замішуємо м’яке і еластичне тісто.
Готове тісто загортаємо в харчову плівку і залишаємо на 20 хвилин.
Через відведений час перекладаємо тісто на робочу поверхню, присипану борошном. Вимішуємо його 3-5 хвилин. Підготовлене тісто ділимо на 8 частин, формуємо кожну кулю.
Накриваємо кульки плівкою і залишаємо ще на 20 хвилин.
Через відведений час з кожної кульки формуємо коржик, спочатку рукою, а потім качалкою.
Нагріваємо Сковороду і кладемо корж. Смажимо з двох сторін на повільному вогні по 2 хвилини з кожного боку. Після перевертання коржик почне надуватися і утворює кишеньку, в яку потім можна буде класти будь-яку начинку.
Готові коржі перекладаємо на тарілку, змащуємо вершковим маслом і подаємо до столу.