Смачненькі огірки по-корейськи в банках на зиму. Гарна закуска до будь-якого столу

Смачненькі огірки по-корейськи в банках на зиму. Гарна закуска до будь-якого столу
Смачненькі огірки по-корейськи в банках на зиму. Гарна закуска до будь-якого столу
Сьогодні, 13:05

Пікантні огірки по-корейськи дуже смачна заготовка. Така закуска чудово підходить до м’ясної, рибної або овочевої страви. Також, ароматні огірки можна подати до будь-якого застілля.

Інгредієнти:

Огірки 3 кг.;
Ріпчаста цибуля 500 гр.;
Морква 500 гр.;
Харчовий оцет 160 мл.;
Цукор пісок 4 ст. л.;
Сіль 2,5 ст. л.;
Олія рослинна 250 мл.;
Кріп 1 пуч.;
Приправа до моркви по-корейськи 2 пак.

Спосіб приготування:

Промийте огірки та залийте на 2 години холодною водою.
Відріжте хвостики, поріжте кружечками та складіть в глибоку ємність.
Цибулю очистьте, наріжте півкільцями та додайте до огірків.
Моркву очистьте, натріть на тертці та додайте до огірків разом з подрібненим кропом, сіллю, цукром, приправою, оцтом й олією.
Ретельно перемішайте овочі та залиште на 2 години.
Розкладіть овочеву суміш по стерильним банкам, додайте до плечика води та поставте на плиту.
Після закипання простерилізуйте 10 хвилин, закатайте кришками та загорніть ковдрою.
Смачного!

  23 липня — святого Антонія Печерського. Чого не можна робити в цей день