Дуже простий рецепт приготування котлет без грама м’яса — з картоплі та кабачків

Дуже простий рецепт приготування котлет без грама м'яса — з картоплі та кабачків
Дуже простий рецепт приготування котлет без грама м’яса — з картоплі та кабачків
Сьогодні, 11:52

Інгредієнти

Картопля відварена — 500 грамів
Кабачок — 1 шт (300 грамів)
Сир — 200 грамів
Яйце — 1 шт
Зелена цибуля — 2 ст. лож.
Часник — 2 зуб.
Борошно — 3-4 ст. лож.
Сіль, чорний перець
Сухарі
рослинна олія для смаження

Приготування

1. Відварну картоплю подрібнюємо, робимо пюре, і даємо охолонути якщо картопля гаряча.

2. Кабачок натремо на грубій тертці, злегка присолимо. Залишаємо хвилин на п’ять, після чого добре відіжміть.

3. З’єднуємо все разом, картоплю, кабачок. Додаємо натертий сир, яйце, сіль, перець. Добре перемішуємо і додаємо поступово кілька ложок борошна.

4. З отриманого тіста формуємо котлетки, обвалюємо їх у панірувальних сухарях.

5. Обсмажуємо на розігрітій олії (трохи) з кожного боку до золотистої скоринки. Смажаться дуже швидко на невеликому вогні.

Подавати краще зі сметаною.

  Служба безпеки України в Житомирській області купує Mazda за понад 600 тис. грн