Чудові пиріжки з кабачками — незвична начинка

Чудові пиріжки з кабачками — незвична начинка
Чудові пиріжки з кабачками — незвична начинка
Сьогодні, 17:34

Необхідні продукти:

500 грамів пшеничного борошна
300 мілілітрів молока
10 грамів пресованих дріжджів
50 мл рослинної олії
5 грамів солі

Для начинки:

2 кабачки
50 грамів сиру
сіль, перець за смаком
рослинна олія
паприка
жовток

Починаємо приготування:

У миску просіваємо борошно, додаємо сіль і рослинну олію. Все добре перемішуємо.
Дріжджі кришимо в тепле молоко і додаємо ложку борошна, перемішуємо. Залишаємо на кілька хвилин додаємо в борошняну суміш. Потім все перемішуємо і замішуємо тісто 5-7 хвилин.
Готове тісто кладемо в пакет і залишаємо підходити на 1.5 години.
Підготовлене тісто розгортаємо в тонкий пласт, накриваємо плівкою і залишаємо відпочити на 10 хвилин.
Готуємо начинку — у рослинну олію додаємо паприку і сіль, перемішуємо.
Кабачки нарізаємо дуже тонкими кружечками, сир натираємо на тертці.
Пласт тіста нарізаємо на смужки шириною 5-6 см. На кожну смужку в ряд викладаємо кабачки, змащуємо ароматним маслом і присипаємо невеликою кількістю сиру. Кожну смужку загортаємо в щільний рулет, злегка придавлюємо його і кладемо на деко, застелене пергаментним папером.
Підготовлені пиріжки залишаємо на деко на 10-15 хвилин, а потім змащуємо жовтком.
Випікаємо протягом 30 хвилин при температурі 180 градусів.
Готові пиріжки перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Пиріжки виходять ніжні і м’які, і невагомі, як пух. Вони буквально тануть у роті. Кабачок надає їм особливий шарм і соковитість.

  Житомирський автодор планує закупити кам'яну сіль на суму понад 2 мільйони

Смачного!