
Неймовірний десерт із ряжанки!
Сьогодні, 13:10
Інгредієнти:
Ряжанка 2.5% 150 г .;
Вода 50 мл .;
Молоко топлене 150 г .;
Желатин 10 г .;
Цикорій 1 ч.л .;
цукор (або його замінник) – за смаком
Приготування:
1. В окропі розводимо цикорій.
2. Розчиняємо желатин в неповній склянці молока. Включаємо повільний вогонь, і постійно помішуючи, доводимо до однорідності.
3. Змішуємо желатин з напоєм з цикорію.
4. Як тільки суміш охолоне, вливаємо туди ряжанку, і всипаємо цукор (замінник цукру), ретельно перемішуємо.
5. Розливаємо по формах. Ставимо в холодильник на півгодини, до повного застигання.
6. Виходить просто смакота. Я, зазвичай, прикрашаю такий десерт гілочкою м’яти. Виглядає просто супер.