Консервовані кабачки, які на смак нагадують білі гриби. Простий рецепт приготування

Консервовані кабачки, які на смак нагадують білі гриби. Простий рецепт приготування

Консервовані кабачки, які на смак нагадують білі гриби. Простий рецепт приготування

Сьогодні, 15:03

Консервовані кабачки, які матимуть смак грибів, стануть улюбленою закускою всієї родини. В сезон свіжих та соковитих овочей, потрібно встигнути заготовити на зиму з десяток банок цієї смачної страви. Вона чудово підійде до овочевого гарніру, каші, м’ясних чи рибних страв та ковбасних виробів.

Складові:

Кабачки молоді 1,5 кг.;
Часник молодий 4 зубки;
Сіль кухонна 1 ст. л.;
Перець чорний мелений 1 ч. л.;
Цукор пісок 3 ст. л.;
Рослинна олія 120 мл.;
Харчовий оцет 120 мл.;
Перець гострий чилі 1 шт.;
Кріп свіжий 3 гілки;
Петрушка свіжа 3 гілки.

Технологія приготування:

Помийте ретельно, наріжте шматочки та перекладіть у велику миску кабачки.
Додайте пропущений через прес часник, цукор, сіль, перець, олію та оцет.
Нашинкуйте дрібно зелень й чилі та додайте до суміші.
Обережно перемішайте лопаткою та залиште настоюватись на 3 години.
Розкладіть мариновані кабачки в чисті банки, залийте соком та простерилізуйте 8 хвилин.
Закатайте стерильними кришками, переверніть та загорніть ковдрою.
Після охолодження поставте в прохолодне місце на зберігання.

  Через жадібних житомирян уже третій місяць голодує під "Дастором" глухонімий жебрак. ФОТО

Смачного!