Помідори консервовані в томатній пасті. Смачна заготовка на зиму

Помідори консервовані в томатній пасті. Смачна заготовка на зиму

Помідори консервовані в томатній пасті. Смачна заготовка на зиму

Сьогодні, 09:23

Помідори консервовані в томатній пасті дуже вигідна заготовка на зиму. Готувати їх дуже просто та швидко. Вони будуть чудовою закускою на святковому столі та інгредієнтом до інших страв.

Інгредієнти:

Свіжі томати 2 кг.;
Чиста вода 2 л.;
Паста томатна 0,5 л.;
Цукор пісок 14 ст. л.;
Морська сіль 2 ст. л.

Спосіб приготування:

Візьміть помідори різних кольорів та розмірів, добре промийте під струменем води, дайте воді стекти й заповніть ними банки.
Закип’ятіть воду, залийте нею помідори та залиште на 10-15 хвилин.
Налийте в каструлю воду, додайте сіль, цукор, томатну пасту та прокип’ятіть на вогні декілька хвилин.
Воду з помідорів вилийте, а натомість залийте приготованою гарячою заливкою, потім накрийте стерильними кришками та закатайте.
Банки з помідорами переверніть догори дном, добре вкутайте теплою тканиною та залиште до повного охолодження.
Смачного!

  У Житомирі змінюється рух тролейбусних маршрутів