Спрощений варіант приготування котлет по-київськи — простий смачний рецепт з курячого філе

Спрощений варіант приготування котлет по-київськи — простий смачний рецепт з курячого філе

Спрощений варіант приготування котлет по-київськи — простий смачний рецепт з курячого філе

Сьогодні, 10:48

Інгредієнти

Курячий фарш (філе) — 600 грамів
Батон — 2 шматочки (без кірки, тільки м’якуш)
Молоко — 100 мл.
Сіль — за смаком
Чорний перець — за смаком
Вершкове масло — 60 грамів
Часник — 1 зубчик
Кріп — 10 грамів
Панірувальні сухарі — 70 грамів

Приготування

1. Замочити батон в молоці.

2. Нарізати дрібно кріп, подрібнити часник.

3. Змішати розм’якшене вершкове масло, кріп і часник. Сформувати поздовжню ковбаску за допомогою харчової плівки і відправити в морозилку на 15-20 хвилин.

4. У курячий фарш додати розмоклий батон, сіль, перець і добре перемішати до однорідності. Змочуючи руки у воді, щоб фарш не прилипав, розділити його на 6 рівних частин — приблизно 110-115 грамів кожна.

5. Ковбаску з вершкового масла розділити на 6 рівних частин, кожну частину трохи витягнути уздовж, щоб вийшов приплюснутий прямокутник.

6. Змочуючи руки у воді, розподілити фарш в круглий корж, по центру покласти шматочок вершкового масла і обережно закріпити з усіх боків, формуючи котлету.

  Біля гідропарку в Житомирі сталася ДТП. ФОТО

7. Обваляти в панірувальних сухарях.

8. Смажити на рослинній олії протягом 8 хвилин з кожного боку на помірному вогні.