Рагу з кабачків та помідорів на зиму. Виходить дуже смачно та корисно

Рагу з кабачків та помідорів на зиму. Виходить дуже смачно та корисно

Рагу з кабачків та помідорів на зиму. Виходить дуже смачно та корисно

Сьогодні, 09:12

Інгредієнти:

Молоді кабачки 3 шт.;
Ріпчаста цибуля 5 шт.;
Томати 5 шт.;
Морква 2 шт.;
Часник 5 зубків;
Зелень кропу 1 пучок;
Зелень петрушки 1 пучок;
Соняшникова олія 100 мл.;
Оцтова 70% есенція 1 ч. л.;
Морська сіль;
Перець мелений.

Спосіб приготування:

Молоді кабачки помийте, почистьте від шкірки, поріжте на кубики та покладіть у каструлю.
Ріпчасту цибулю пошаткуйте невеликими пластинами та обсмажте на пательні в олії.
Томати, великого розміру, поріжте на кубики та покладіть до кабачків й цибулі.
Почистьте моркву, помийте, натріть на терці з великими отворами, посмажте на пательні в олії та додайте до інших інгредієнтів.
Перемішайте цю овочеву суміш, поставте на невеликий вогонь, додайте півсклянки чистої води та проваріть її 10-15 хвилин, поки кабачки не стануть м’якими.
Посоліть, поперчіть, додайте подрібнену зелень, часник пропущений через прес, есенцію та добре перемішайте.
Розкладіть кабачкове рагу в стерильні банки, накрийте стерильними кришками, поставте в велику каструлю, налийте теплої води та стерилізуйте їх 5-7 хвилин, після того як вода в каструлі закипить.
Вийміть з каструлі банки, закатайте, вкутайте теплою тканиною та залиште охолоджуватись до ранку.
Смачного!

  «Сергію Івановичу, я хочу жити в місті, де майданчики не будуються зимою, де обирають ті роботи, які потрібні місту, а не ті, які може виконати знайомий підрядник!»