Ароматні, соковиті та дуже смачні кабачки в беконі з сиром

Ароматні, соковиті та дуже смачні кабачки в беконі з сиром

Ароматні, соковиті та дуже смачні кабачки в беконі з сиром

Сьогодні, 09:55

Ароматні, соковиті та неймовірно смачні кабачки в беконі з сиром, вразять навіть найвибагливішого гурмана. Ця оригінальна закуска впишеться у святкове меню, а вечерю зробить незабутньою. Приготуйте цю страву родині хоча б раз й вони будуть постійно її просити. Кабачки вибирайте молоді, щоб закуска була смачнішою.

Інгредієнти:

Молоді кабачки 1-2 шт.;
Бекон 200 гр.;
Зубки часнику 3-4 шт.;
Сир твердих сортів 80-100 гр.;
Борошно пшеничне 50-70 гр.;
Рослинна олія 75 гр.;
Cіль;
Перець чорний мелений.

Спосіб приготування:

Помийте й почистьте молоді кабачки та поріжте на брусочки.
Борошно, сіль та перець перемішайте між собою.
Обкачайте кабачки в цій суміші та смажте на пательні додавши в неї олії, до утворення золотистої скоринки.
Потім перекладіть їх у ємність та намастіть пропущеним через прес часником.
Твердий сир поріжте на невеличкі брусочки, а 10-15 грамів потріть на терці.
На брусок кабачка покладіть сирний шматок, зверху прикрийте іншим бруском кабачка та обмотайте беконом, порізаним на смужки.
Зроблені таким чином кабачки в беконі складіть у форму, попередньо намащену олією, притрусіть пропущеним через прес зубком часнику та натертим сиром.
В попередньо розігріту до 180 градусів духовку поставте форму з кабачковими рулетами та запікайте 25-30 хвилин.
Смачного!

  У лабораторному центрі розповіли про якість води в річках Житомирської області