Швидкий та смачний рецепт салату на зиму з овочів. А головне, непотрібно нічого варити

Швидкий та смачний рецепт салату на зиму з овочів. А головне, непотрібно нічого варити

Швидкий та смачний рецепт салату на зиму з овочів. А головне, непотрібно нічого варити

Сьогодні, 09:24

Інгредієнти:

Перець болгарський 1 кг.;
Капуста білокачанна 2,5 кг.;
Морква 0,5 кг.;
Цибуля ріпчаста 0,5 кг.;
Кріп 1 пуч.;
Олія соняшникова 1 ст. л. на банку;
Харчовий оцет 450 мл.;
Сіль 70 гр.;
Цукор пісок 200 гр. ;
Чиста вода 1 л.

Спосіб приготування:

Тонко пошаткуйте білокачанну капусту, солодкий перець поріжте соломкою, а моркву натріть на терці.
Приготовані овочі покладіть у глибоку ємність, посоліть, руками злегка перемніть та перемішайте.
Розкладіть цю масу в стерильні банки, гарно втрамбуйте та наповніть їх до рівня плечиків.
Налийте воду в каструлю, додайте цукор, сіль та харчовий оцет.
Після закипання, гарячим маринадом залийте банки з овочевою масою, додайте олію, закрутіть кришками чи закатайте, вкутайте ковдрою та залиште остигати.
Зберігайте цей салат в погребі чи в будь-якому прохолодному місці.
Приємного апетиту!

  На Житомирщині двоє дітей загинули на водоймах