Смачні та корисні мочені яблука в банках на зиму. Як правильно їх консервувати

Смачні та корисні мочені яблука в банках на зиму. Як правильно їх консервувати

Смачні та корисні мочені яблука в банках на зиму. Як правильно їх консервувати

Сьогодні, 14:44

Приготувати їх можна у звичайній трилітровій банці. Яблука візьміть пізніх сортів, міцні й без пошкоджень та гнилі.

Інгредієнти:

Яблука 2 кг.;
Чиста вода 1 л.;
Цукор пісок 3 ст. л.;
Кам’яна сіль 3 ч. л.;
Лавровий листок 2 шт.;
Бутони гвоздики 2 шт.

Спосіб приготування:

Відсортуйте яблука за розміром, який повинен бути меншим за горловину банки.
Покладіть яблука в банку, додайте цукор, сіль, лаврове листя, бутони гвоздики та налийте зверху холодної води.
Заповнені до верху банки закрийте капроновими кришками й добре потрусіть вміст до повного розчинення солі та цукру.
Перенесіть банки з яблуками в безпечне місце на 7 днів киснути, далі опустіть в погріб чи підвал.
Готові яблука будуть лише через 30 днів, а от зберігатися можуть до самої весни.
Смачного!

  З 1 вересня пенсії зростуть для 1,6 млн осіб