Печиво «Маскарад»

Печиво «Маскарад»

Печиво «Маскарад»

Сьогодні, 09:22

300 г вершкового масла, 250 г цукру, 500 г сиру, 0,5 ч. л. солі, 2 ст. л. цедри апельсина, 100 г горіхів, 100 г соди, 1,5 ч. л. оцту, 3 склянки борошна, олія.

Сир розтерти з цукром, сіллю та маслом. Товчені горіхи висипати в сиркову масу, соду погасити оцтом.

Апельсинову цедру потерти на дрібній тертці.

Замішуючи тісто, борошно додавати поступово та вимішувати доти, доки тісто не перестане липнути до рук. Після цього розділити його на три частини, розкачати в пласт завтовшки 0,5 см.

Формочками вирізати печиво, зверху посипати цукром. Викласти на деко, випікати в духовці 15-20 хвилин.

  КАСКО: когда страховка работает, а когда нет?